Herramientas Backlinks

Published Aug 24, 22
6 min read

BacklinksZoek deze lijstjes op in jouw branche en contacteer de webmaster of deze jouw website wil opnemen in die lijst. Het opsporen hiervan is vrij eenvoudig. Zoek in Google op: of . Bijvoorbeeld , , of . Waar je op moet zoeken, hangt af van de diensten of producten die je aanbiedt.

Vind een artikel online waarin een reeks met bedrijven wordt genoemd en zorg dat jouw bedrijf ertussen komt te staan. Bijvoorbeeld een lijst waarin vrijwel al jouw concurrenten al staan. Of een lijst met sponsoren als jij het event ook gesponsord hebt. Het allerbeste is als je een lijst vindt waarin verwezen wordt naar goede bronnen.

gebroken linkbuilding (hieronder). Bijna elke website heeft wel linken op pagina’s staan die bezoekers doorstuurt naar andere websites. Maar door de tijd heen kan deze link “kapot” gaan. Daarmee bedoelen we dat de link verwijst naar een pagina die niet meer bestaat. Bijvoorbeeld, omdat de pagina verwijderd of verplaatst is.Wat je doet is deze linken opsporen. Bijvoorbeeld via Ahrefs door daar een URL in te voeren en aan de linkerkant onder te klikken op . Je krijgt dan alle gebroken linken te zien die Ahrefs heeft gevonden. Een andere optie is Google Chrome extensie installeren die gebroken linken opspoort - Linkbuilding analyse.

Dat ziet er als volgt uit: Dit voorbeeld is een lijst van top 50 woonblogs, waarvan 7 blogs niet meer werken (are backlinks still important). De perfecte kans om jouw woonblog op de lijst te krijgen! In de meeste gevallen moet je ervoor zorgen dat je content op jouw website hebt die aansluit op de gebroken link als dat nog niet zo is.

Vervolgens stuur je de website beheerder een e-mail waarin je deze wijst op de link die kapot is en aangeeft dat jij een pagina hebt waar ze heen kunnen verwijzen. Niet alleen zijn webmasters blij dat jij ze hebt geholpen met het maken van een kapotte link, daarnaast is de kans dat ze naar jou teruglinken ook ontzettend groot.

Ahrefs Free Backlinks Checker

De laatste belangrijke stap is deze: plaats de URL waar de gebroken link origineel heen linkte door een backlink checker, zoals Ahrefs. are backlinks still important. Er zijn misschien wel 10 websites die naar het originele artikel linken. Je kunt al deze 10 websites benaderen en vragen om naar jouw artikel te linken. Dan heb je niet 1, maar 10 linken voor hetzelfde stuk content.

Het enig is dat deze tactiek veel beter werkt voor grotere en bekendere bedrijven, dan voor kleine (lokale) bedrijven. Wat je doet is het volgende: Zoek in Google op je bedrijfs- of merknaam tussen ” tekens - are backlinks still important. Linkbuilding kosten. Bijvoorbeeld op “Klik Proces”. Vervolgens toont Google alle websites waarop jouw bedrijf of merk wordt genoemd.

Stuur de websites een e-mail met de vraag of ze jouw merk of bedrijfsnaam aanklikbaar willen maken. Vermeld daarbij dat het ook beter voor bezoekers is, omdat ze zo makkelijk naar de website kunnen. Dit is 1 van de sterkste en snelste manieren om backlinks te krijgen, maar helaas werkt deze methode niet voor iedereen (are backlinks still important).

Gelukkig heeft Google een hele simpele manier om bij te houden wie jou noemt op een website. Ga naar Google Alerts en typ daar alle woorden in die je bij wilt houden. Er is nog een slimme manier om dit toe te passen: wanneer je een artikel hebt geschreven over een onderwerp, voer dan in Google Alerts je kernwoorden in.

Stel Google Alerts in om dagelijks of wekelijks updates te ontvangen. are backlinks still important. Weggeefacties zijn een super manier om backlinks te verzamelen. Er zijn verschillende manieren om dit toe te passen. Bijvoorbeeld door producten naar bloggers op te sturen in de hoop dat ze er een stuk over schrijven. Effectiever is het om bloggers eerst e-mailen om afspraken te maken, voordat je het product opstuurt.

Bezoekers plaatsen dat zelf. Echter moet je wel zorgen dat het forum in de gaten wordt gehouden door een moderator (are backlinks still important). Een andere optie naast een forum is een vraag en antwoord (Q & A) gedeelte op je website implementeren. Hierop stellen bezoekers vragen, waarop jij of andere bezoekers antwoord geven.

What Is Web 2 0 Backlinks Explained Netflix Series

Zie bijvoorbeeld het extreme voorbeeld van het Vraag & Antwoord gedeelte van startpagina. nl. Deze pagina’s ontvangen tienduizenden linken vanuit bijna 1000 domeinen. Totaal scoren al die pagina’s op 1,3 miljoen zoekwoorden, waarvan ruim 72. 000 zoekwoorden in de top 3 staan. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden om een community op te bouwen.

De site staat in de top 10 van meeste bezochte websites wereldwijd. Op elke pagina heeft Wikipedia een bronvermelding staan naar websites waar informatie vandaan is gehaald - are backlinks still important. Dat kan je voor jouw website regelen. Een link van 1 van de grootste websites in de wereld, niet gek! De meest eenvoudige manier is door een bestaande Wikipedia pagina te verbeteren en 1 van jouw eigen pagina’s als bronvermelding op te nemen.

Een andere optie is het aanmaken van een compleet nieuwe Wikipedia pagina als deze er nog niet is over een onderwerp waar jouw bedrijf een specialist in is. De laatste optie voer je uit door slim gebruik te maken van een tool die Wikipedia doorloopt opzoek naar backlinks die niet meer werken - are backlinks still important.

Voer je zoekwoord in en je ziet direct of er linken zijn die niet meer werken die jij kan vervangen voor een link naar jouw website. Om eerlijk te zijn werkt deze tool wel een stuk beter voor Engelse woorden dan voor Nederlandse woorden. are backlinks still important. Biedt een website aan om (een deel) van de graphics van de website te verbeteren.Dit werkt vooral goed wanneer je zelf een grafisch ontwerper bent of die in je marketing team aanwezig hebt. Als dank voor je hulp vraag je een link. Bijvoorbeeld op de over ons pagina, ergens in de content of in de footer (maar liever ergens in de content). Lang niet iedereen die een website heeft, schrijft ook goed Nederlands.Dit werkt vooral goed wanneer het om kleinere bloggers gaat of het persoonlijke bloggen zijn. Zorg er voor dat jouw contact persoonlijk is en houd er rekening mee dat ze je in het begin wantrouwen. In elke stad of ieder dorp zijn kranten, magazines, bloggers en vloggers actief. Dat biedt kansen voor linkbuilding, met name wanneer je lokaal wilt scoren.

Backlinks Ecommerce

Weggeef actie Misschien wel de meest eenvoudige en effectiefste vorm van linkbuilding. Als je met veel afbeeldingen en infographics werkt op je website in ieder geval. Het werkt als volgt: zoek via Google op jouw afbeelding. Doe dit via images. google.com Bekijk alle websites die jouw afbeeldingen hebben overgenomen. Maak een contactlijst van alle websites die niet naar jou hebben gelinkt.

Wil je worden opgenomen in een online krant, maar ken je niemand die daar werkt? Als je content hebt ontwikkeld wat je bij kranten en magazines onder de aandacht wil krijgen is 1 mogelijkheid de snelste. Benader de freelancers - are backlinks still important. En dat is relatief eenvoudig. Ga naar Linked, In en zoek op of .

Navigation

Home

Latest Posts

Blues Brothers Coverband

Published Dec 06, 22
6 min read

Rock N Roll Coverband

Published Dec 05, 22
10 min read

Just Us Coverband

Published Dec 02, 22
4 min read